Langer thuis in een geschikte woning

Bij het ouder worden kunt u te maken krijgen met beperkingen. U kunt bijvoorbeeld geen trappen meer lopen of u zit in een rolstoel. Er zijn veel mogelijkheden om ook dan fijn langer thuis te kunnen en blijven wonen.

We helpen u graag de weg te vinden, zodat u passend kunt wonen. Soms is een aanpassing in uw woning wenselijk. In andere gevallen is verhuizen naar een betere woning een oplossing. De verhuiscoach kan u ondersteunen bij het maken van keuzes die bij u passen. U kunt hiervoor mailen naar: verhuiscoach@gelderland.nl. U mag natuurlijk ook met ons bellen
via (024) 399 55 55.

Aanpassingen in uw woning

Soms is een kleine aanpassing al voldoende om met plezier in uw huidige woning te blijven wonen. Denk aan een douchezitje of een extra trapleuning. Bent u benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van woningaanpassingen? Vul dan deze huistest in.

Weet u wat u graag wilt aanpassen in uw woning? In deze keuzelijst ziet u met welke aanpassingen we u kunnen helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Verhuizen naar een geschikte woning

In veel gevallen is verhuizen naar een meer geschikte woning een goede oplossing. Daarmee komt u in een woning terecht waarin u nog lang fijn kunt wonen. We hebben veel woningen die levensloopgeschikt zijn. Ook bouwen we de meeste nieuwe woningen op deze manier. Hieronder ziet u per dorp welke woningen levensloopgeschikt zijn.

In sommige situaties kunt u in aanmerking komen voor een verhuisvergoeding van de provincie Gelderland. Ga naar www.gelderland.nl/subsidies/verhuisvergoeding-huurwoning

Gemeente Berg en Dal

Gemeente Heumen

Bij de eerste link hieronder ziet u de verschillende huurprijzen van de woningen in 2021.


Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.