Geschikte woning

Bij het ouder worden kunt u te maken krijgen met beperkingen. U kunt bijvoorbeeld geen trappen meer lopen of u zit in een rolstoel. Er zijn veel mogelijkheden om ook dan fijn te kunnen en blijven wonen.

We helpen u graag de weg te vinden, zodat u passend kunt wonen. Soms is een aanpassing in uw woning wenselijk. In andere gevallen is verhuizen naar een betere woning een oplossing.

Aanpassingen in uw woning

Soms is een kleine aanpassing al voldoende om met plezier in uw huidige woning te blijven wonen. Denk aan een douchezitje of een extra trapleuning. Bent u benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van woningaanpassingen? Vul dan deze huistest in.

Weet u wat u graag wilt aanpassen in uw woning? In deze keuzelijst ziet u met welke aanpassingen we u kunnen helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Doorstromen naar een betere woning

In veel gevallen is doorstromen naar een betere woning een goede oplossing. Daarmee komt u in een woning terecht waarin u nog lang vooruit kunt. We hebben veel woningen die levensloopgeschikt zijn. Ook bouwen we de meeste nieuwe woningen op deze manier. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.