Huur betalen

Als u bij ons een woning huurt, dan betaalt u de huur vooruit. Dit betekent dat de huur vóór de eerste van de maand op onze rekening moet zijn bijgeschreven.

Hoe kunt u betalen?

U kunt de huur op de volgende manieren betalen. Contant betalen is niet mogelijk.

  • Automatische betaling
    Deze manier van betalen is voor u en ons het gemakkelijkst. U machtigt Oosterpoort om maandelijks de huur van uw rekening af te schrijven. Als er iets verandert in uw huur, dan past Oosterpoort dat aan. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse huurverhoging. Wij schrijven de huur altijd af op een vaste dag, namelijk de eerste van de maand. 
  • Periodieke overboeking of internetbankieren
    U kunt uw bank machtigen of de betaling via internet regelen. Let u dan wel op huurwijzigingen. Ons bankrekeningnummer is: NL49RABO0117407488. Vermeld bij de betaling ook altijd uw klantnummer. 
  • Pinnen
    U kunt de huur ook betalen via een pinbetaling op ons kantoor aan de Atelierweg 12 in Groesbeek. Dit kan op maandag tot en met vrijdag  8.30 uur en 12.30 uur. 

Automatische betaling

Wilt u uw huur maandelijks automatisch van uw rekening laten afschrijven? Print dan het machtigingsformulier. Het ingevulde formulier stuurt u terug naar Oosterpoort: postbus 31, 6560 AA Groesbeek. Mailen kan natuurlijk ook

Lees meer

> Niet (op tijd) betalen
Servicekosten
Huurtoeslag
Huurverhoging
Vereniging van Eigenaren

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren