Inschrijven en reageren

Bij actueel aanbod vindt u een overzicht van de huurwoningen die Oosterpoort aanbiedt via Entree.

Inschrijven

U kunt alleen reageren op een woning als u staat ingeschreven bij Entree als woningzoekende. U ontvangt dan een inschrijfnummer. Schrijf u nu in.

Reageren

Reageren kan via de website van Entree. Hier staan ook andere woningen die te huur zijn in de regio Arnhem-Nijmegen. Dit aanbod wordt elke werkdag aangepast. U kunt met uw inschrijfnummer op woningen reageren. U mag maximaal twee reacties hebben lopen op woningen. Als u heeft gereageerd op twee woningen, dan ziet u wanneer u weer kunt gaan reageren op andere woningen. Op de website van Entree vindt u meer informatie. 

Toewijzingsregels 

Op de website van Entree vindt u informatie over de spelregels, meest gestelde vragen en folders over het zoeken naar een huurwoning.

Inkomensgrens

Als u een woning van Oosterpoort huurt, mag u maximaal per huishouden
€ 43.574,- bruto per jaar verdienen. Om te bewijzen dat u minder verdient, vraagt u een inkomensverklaring (IB60) voor u en uw partner aan bij de Belastingdienst. Het telefoonnummer is 0800 0543. U kunt de verklaring ook downloaden via Mijn Belastingdienst. Op dit formulier staat uw bruto jaarinkomen van 2018 of 2019. Zonder dit formulier kunnen wij geen woning toewijzen. 

Let op: Het inkomen dat op de inkomensverklaring staat, gaat altijd over het vorige jaar. Om het actuele inkomen te berekenen, wordt jaarlijks een correctiefactor vastgesteld. Hiermee vermenigvuldigt u het totale gezinsinkomen. Het kan dus zijn dat u volgens de inkomensverklaring wel onder de inkomensgrens zit. Terwijl de correctieberekening laat zien dat u er niet onder zit. U komt dan niet in aanmerking voor de woning.

Meettijd

Bijna alle woningen van Oosterpoort worden aangeboden op basis van meettijd. Meettijd is voor starters de inschrijfduur bij Entree en voor doorstromers de woonduur. Kijk voor meer informatie op de website van Entree.

Loting

Oosterpoort biedt ongeveer 15% van de vrijkomende huurwoningen ter loting aan via Entree. Iedereen maakt bij loting evenveel kans op een woning. Dit gaat buiten de meettijd om. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren