U woont in een Koopgarantwoning

Oosterpoort heeft een terugkoopplicht. Dit betekent dat Oosterpoort uw woning altijd terugkoopt als uw geldverstrekker en/of NHG akkoord gaat. Soms kunt u er ook voor kiezen om uw woning zelf door te verkopen of zelf volledig eigenaar te worden. Als wij de woning opnieuw willen verhuren bijvoorbeeld, dan is die mogelijkheid er niet.

U verkoopt uw woning terug aan Oosterpoort

U woont in een Koopgarantwoning. Eén van de voorwaarden van Koopgarant is dat u de woning ook weer terugverkoopt aan ons. Wij kopen uw woning binnen drie maanden terug. U doorloopt hiervoor een stappenplan.

Uw woning kopen of doorverkopen

Soms kunt u uw woning ook zelf volledig kopen of zelf doorverkopen. Denkt u erover na om van één van deze mogelijkheden gebruik te maken? En wilt u weten of uw woning daarvoor in aanmerking komt? Neem dan gerust contact op met onze verkoopadviseur Aldi Bogaers via (024) 399 55 44. Mailen kan natuurlijk.

Tot slot

OpMaat is de ontwikkelaar van Koopgarant. Op hun website leest u alles over de voorwaarden en geven zij antwoord op de veelgestelde vragen over Koopgarant. Kijk hiervoor op www.opmaat.nl.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren