Doe mee en maak kans op een maand gratis huren!

17 oktober 2018

Doe mee en maak kans op een maand gratis huren!

Op 23 oktober 2018 houden wij een onderzoek naar onze communicatie. Doe mee met het onderzoek naar onze communicatie en maak kans op een maand gratis huren!

Waar en wanneer kan ik deelnemen?

Het onderzoek is op dinsdag 23 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. U bent welkom vanaf 18.45 uur. De locatie is ons kantoor aan de Atelierweg 12 in Groesbeek. 

Wat wordt van mij verwacht?

U beantwoordt samen met ongeveer zes andere huurders vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: “Hoe vindt u de website? Leest u ons bewonersblad Perspectief? Zijn de brieven duidelijk?” Maar ook vragen die niet over Oosterpoort gaan: “Van welke andere online diensten maakt u gebruik? Dient u wel eens een declaratie in bij hun zorgverzekeraar? Bestelt u wel eens een herhaalrecept bij de apotheek? Doet u uw boodschappen online? Of bent u actief op Marktplaats?” Ook leggen we onze ideeën aan u voor.

Wat krijg ik ervoor?

Het belooft een leuke bijeenkomst te worden. Wij vinden het fijn als u meedoet aan het onderzoek. U krijgt als bedankje voor uw deelname een VVV-bon ter waarde van € 25,-. Ook verloten wij een gratis maand huren onder de deelnemers!

Ik ken mensen die mee willen doen

Denkt u bij het lezen van deze uitnodiging misschien aan iemand die (ook) mee kan doen aan het onderzoek? Vertel het diegene en laat hem of haar zich aanmelden. U leest hieronder hoe dat kan.  

Hoe meld ik mezelf aan?

Wij verwelkomen u heel graag op één van de bijeenkomsten. Aanmelden kan eenvoudig met een e-mail naar Famke Mulder en Miranda Nielen. Wilt u daarin het volgende vermelden:

  • uw naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres;
  • of u wilt deelnemen in op 23 oktober in de middag, of in de avond.

Bellen kan ook: (024) 399 55 55. Vraag naar Miranda Nielen of Famke Mulder. U ontvangt dan van ons een bevestiging.

Ik wil wel maar kan niet op die dag

Wilt u graag deelnemen, maar kunt u niet op 23 oktober? Laat dit dan weten. Mogelijk organiseren we nog extra bijeenkomsten op andere momenten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren