Oosterpoort zoekt een Kwaliteitsregisseur

17 juni 2020

Oosterpoort zoekt een Kwaliteitsregisseur

Bij Oosterpoort krijg je de unieke kans om in te stappen in een organisatie die met een verregaande vorm van ketensamenwerking werkt. De hele keten werkt hierbij ”als ware het een bedrijf”  samen om op basis van prestatieafspraken de beste kwaliteit te realiseren voor de huurders en in ons bestaande bezit. Er wordt samenwerkt met ketenpartners op basis van gelijkwaardigheid en gecontroleerd vertrouwen en ketenpartners hebben veel ruimte om volgens hun eigen expertise invulling te geven aan het onderhoud.

Bij het team Strategie & Regie van Oosterpoort ligt de taak om de verschillende perspectieven van de huurder, het te verduurzamen vastgoed, de bedrijfsvoering en de ketenpartners bij elkaar te brengen in één plan. Voor dit team zoeken wij een Kwaliteitsregisseur voor minimaal 28 uur per week. Interesse? Lees hier de volledige vacaturetekst. Reageren kan tot 2 augustus. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren