Per direct beschikbaar: een rolstoelgeschikte woning

21 maart 2019

Per direct beschikbaar: een rolstoelgeschikte woning

Per direct is een mooie ruime woning in de Tuier in Groesbeek te huur. De woning is op de tweede verdieping. Het is één van de 17 FOKUS-woningen.

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking, Fokus maakt het mogelijk! Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), 24 uur per dag, 7 dagen per week. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Dat is het bijzondere van Fokus: de cliënt heeft zelf de regie in handen! Alle woningen zijn via een alarm-intercomsysteem rechtstreeks verbonden met een hulppost, de ADL-eenheid.

Indeling

De ruime en lichte woning heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. In de woning is een berging. Ook is er een ruime bergzolder (deze ruimte is niet rolstoeltoegankelijk). De woning is voorzien van vloerverwarming. De energie wordt deels opgewekt door zonnecollectoren. 

Voorwaarden

Om hiervoor in aanmerking te komen, zijn er de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een lichamelijke handicap of een somatische aandoening of beperking;
  • Je bent aangewezen op een rolstoeldoorgankelijke woning;
  • Je hebt minimaal vijf uur ADL-assistentie per week nodig; Dit is gerekend in minuten en bestaat uit de assistentievraag PV en VP, die in en om de Fokuswoning wordt geleverd door Fokus;
  • Je bent voldoende sociaal zelfredzaam om zelfstandig te wonen en om zelfstandig zorg op te roepen.

Interesse?

Kom je in aanmerking en heb je belangstelling in de woning? Ga dan naar de website van Fokus om te reageren.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren