Woningcorporatie Oosterpoort zoekt een gedreven, innovatieve directeur-bestuurder

2 oktober 2020

Woningcorporatie Oosterpoort zoekt een gedreven, innovatieve directeur-bestuurder

Wij zoeken een gedreven, innovatieve directeur-bestuurder. Een inspirerend leider, transparant en koersvast, die de organisatie gaat sturen en faciliteren om de gekozen koers verder door te ontwikkelen en de organisatie toekomstbestendig te maken.

Over ons

De samenleving is volop in beweging. Ook bij Oosterpoort brengt dat een uitdaging met zich mee. Hoe zorgen we voor een fijn thuis voor onze huurders? Oosterpoort is een sociale verhuurder die zorgt voor goed en betaalbaar wonen. We zetten ons graag in voor wie dat nodig heeft en daar niet zelfstandig in kan voorzien. Iedereen heeft recht op een prettig thuis. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: wees welkom bij Oosterpoort.

De opdracht

De directeur-bestuurder:

  • Draagt zorg voor de ontwikkeling en realisering van de doelstellingen van Oosterpoort.
  • Stelt het beleid vast en draagt zorg voor de uitvoering na goedkeuring van de RvC.
  • Is eindverantwoordelijk voor het optimaal bedrijfsmatig functioneren van de organisatie.
  • Geeft invulling aan goed werkgeverschap en een adequate medezeggenschap.

Oosterpoort zoekt een directeur-bestuurder die een toekomstbestendige organisatie gaat realiseren, door:

  • De kwaliteit en professionaliteit van de interne organisatie naar een volgend niveau te brengen.
  • De externe zichtbaarheid te vergroten; bestaande relaties onderhouden en waar nodig intensiveren en uitbreiden.
  • Verdere doorontwikkeling van de ketensamenwerking.
  • Wendbaarheid en weerbaarheid te borgen in de organisatie.

In de actuele dynamiek van nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen en veranderingen is het voor het succes van Oosterpoort van belang dat de directeur-bestuurder continue in constructieve samenspraak is met de RvC, de medewerkers en de huurders.

Meer informatie en solliciteren

Enthousiast geworden? Bekijk het volledig profiel op de website van Rieken en Oomen. De profielschets vindt u rechts in een downloadbestand. U kunt daar ook direct solliciteren op de vacature. 

Bij vragen over de procedure kunt u contact opnemen met Meijke van Noorden, projectassistent bij Rieken & Oomen. Voor inhoudelijke vragen m.b.t. het functieprofiel kunt u contact opnemen met Marianne oude Veldhuis op donderdag 8 oktober tussen 09.00 - 11.00 uur of op donderdag 15 oktober tussen 12.00 - 14.00 uur. U kunt beide contactpersonen bereiken via telefoonnummer (043) 321 96 07. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren