Werken bij Oosterpoort

Wil je weten of jij ook iets kunt betekenen voor Oosterpoort? Kijk dan bij de vacatures

Over Oosterpoort

Wie zijn wij?

Oosterpoort zorgt voor een fijn thuis voor haar huurders in de gemeente Berg en Dal en de gemeente Heumen. Dat is meer dan alleen een dak boven het hoofd. Het gaat ook om een comfortabel klimaat, een huis dat past bij de woonbehoefte, betaalbare maandlasten en een fijne leefomgeving. Wij zijn er voor mensen die niet zelf kunnen voorzien in een woning. Bijvoorbeeld door een laag inkomen, door een speciale zorgbehoefte of door een urgente behoefte aan een woning. Wij zetten ons actief in voor ruim 5000 huishoudens in de gemeenten Berg en Dal en Heumen.

Dagelijks werken wij aan het woonplezier van onze huurders. Vooruitgang, creativiteit, gelijkwaardigheid en samenwerken zijn belangrijke waarden in ons dagelijks werk. Het realiseren van woonplezier voor onze huurders gebeurt in samenspel met de Raad van Commissarissen, de directeur-bestuurder, de Ondernemingsraad en de werkorganisatie.  

Lees meer

> Vacatures en stage
> CAO

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren