Terugverkoop van je KoopGarantwoning

We hebben altijd een terugkoopplicht. Dit betekent dat u uw KoopGarantwoning bij verhuizing aan ons terugverkoopt. Soms heeft u de mogelijkheid om de KoopGarantwoning volledig te kopen. U wordt dan zelf eigenaar van de woning.

U wilt verhuizen

Als u wilt verhuizen, dan verkoopt u uw woning terug aan ons. We kopen uw woning binnen ongeveer drie maanden terug. U doorloopt een stappenplan om dit te doen.

U wilt zelf eigenaar worden

Soms kunt u uw woning ook zelf volledig kopen. Dit kan alleen als we de woning niet opnieuw willen verhuren. Of als we de woning niet opnieuw met KoopGarant willen verkopen.

Denkt u erover na om de woning volledig te kopen? En wilt u weten of uw woning daarvoor in aanmerking komt? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail. We denken graag mee. Houd er rekening mee dat u de woning pas kunt doorverkopen wanneer u minimaal één jaar volledig eigenaar bent.

Veelgestelde vragen

OpMaat is de ontwikkelaar van KoopGarant. Op hun website leest u alles over de voorwaarden. Ook geven zij antwoord op veelgestelde vragen over KoopGarant.